Liits

Alla inlägg under februari 2010

Av Mimmi Thiel - 7 februari 2010 16:04

Jag har länge varit jätte sugen på att göra om mitt rum. och nu har jag bestämt mig hur jag vill ha det. visst det kommer inte bli så stor förändring men jag ska tillsätta en extra färg. Nämligen mörklila ! en mörklila fondvägg skulle bli skit snyggt, så ska ta och köpa färg när jag väl får in pengar på kontot.

Annars så kommer jag behålla samma stil som jag har nu. 


INDISKT!


såhär ser mitt rum ut just nu


  



Och såhär vill jag att mitt rum ska se ut sedan

  

ska köpa massa orkideér och liljor och doftljus.

De nya rummet kommer att bli skit snyggt!

Lilia fondvägg och sedan kommer alla dekorationer gå i Neonrosa, Guld, Svart och möbler kommer vara vita.

Jag älskar att inreda, tycker det är skit kul!


Av Mimmi Thiel - 7 februari 2010 13:17

Gårdagen var väldigt mysig för då bjöd älskling mig på middag och bio i Sthlm. Kan säga att de verkligen behövdes för vi har knappt sätt varandra på 1 månad. Så kvällen blev jätte lyckad. vid 17 tiden kom Patrik och hämtade upp mig med sin bil sedan åkte vi till Sthlm södra och så gick vi och åt på Tacobar. Efter middagen kollade vi på bio - Avatar. Kan säga att filmen inte var något för mig, tyckte att de var för mycket Tarzan stuk på de hela. Men de är alltid mysigt att gå på bio med den man älskar och det var just detta jag behövd nu när jag inte mår särskilt bra. Efter bion åkte vi hem till mig och hade en mysig natt.

 Jag hoppas att ni hade en lika mysig lördagkväll som jag hade ?!


     

Patrik är så snygg när man ber han att posa på en bild!


  

Av Mimmi Thiel - 6 februari 2010 10:29





Igår hade jag min andar bild lektion och på lektionen skulle vi rita av våra händer. Kan säga att det var skit svårt men så här blev resultatet. Tog även fina bilder av de vackra vädret som vi hade igår.

Av Mimmi Thiel - 6 februari 2010 10:11

Igår hade jag en riktig spakväll för mig själv ! Jag tog mig ett härligt varmt bad med en massa tändla ljus. sedan efter badet kladdade jag på mig en ansiktsmask och så njöt jag av att det äntligen var helg. Här om dagen köpte jag mig ett nagelpaket - Depend. Det är ett paket där man kan göra egna gelé naglar och det blir samma resultat som om man skulle gå till en nagelsalong och göra naglar. Detta nagelkit kostade endast 150 kr och det är verkligen värt sitt pris. visserligen så tar det 1 timme att göra naglarna men resultatet blir skit snyggt. Så köp detta nagelkit om du inte har råd att gå till en salong och göra naglarna.


  

Det är nageltippar som du klistrar på och sedan kladdar du på gelén.

I love it !

Av Mimmi Thiel - 3 februari 2010 18:33

   Om du fick bestämma, Hur skulle ditt liv se ut då?

 

Jag önska att jag kunde ändra på en massa saker i mitt liv. tillex så att jag har mer pengar, är bättre i skolan, smalare, Vackrare och så skulle jag föra tillbaks min Morfar till jorden. Det är mycket här i livet som man önska var mycket bättre än vad det är. Men man får helt enkelt ta och stå ut och man får ta och vara glad för det man har. Visst mitt liv är inte jätte dåligt men mycket skulle behövas ändras för att det skulle bli bättre. Men alla är vi nog periodare. de flesta tycker nog att de har ett bättre liv i vissa perioder och sämre liv i andra perioder. Men så är livets gång. det är inget man kan göra åt. Just nu står jag mitt emellan den posetiva och negativa perioden i mitt liv. Men det är nog bara för att det händer så mycket runt omkring mig. Och jag vet att snart kommer det hända en ganska stor förändring i mitt liv. Och  jag vet att mitt liv kommer att bli mycket bättre när de väl händer. och jag kommer att må mycket bättre. Ljuset i mitt liv är min pojkvän patrik utan han hade jag nog aldrig varit den jag är idag. Vi har snart varit tillsammans i 1 år och under detta året har han visat mig vad livet egentligen innebär, och vad kärlek är. Jag har nog aldrig kännt mig så älskad som jag gör idag. Han är både min pojkvän och bästavän och han vet precis allt om mig och vi har precis allt det där som behövs för att kunna älska varandra. även fast han är 21 år och jag 18 år så är vi forfarande som små barn ibland och vi älskar att busa och reta varandra hela tiden.

JAG ÄLSKAR DIG

PATRIK ERIKSSON !

 

  

 

  

Av Mimmi Thiel - 2 februari 2010 19:43

Så skönt att äntligen Tisdagen är över. Nu är det bara 3 dagar kvar till helg ! Idag var det skola som vanligt, de var en rätt skön dag för jag hade bara 2 lektioner så jag sluade 11.40 Sen när jag kom hem så skickade jag in ett cv till ett CAFÉ som ligger i Stockholm. jag tror att jag kan ha ganska stora chanser till att få jobbet för jag hade allt som krävdes. Men men vi får vänta och se ! På eftermiddagen åkte jag till Ösmo och gymmade 1 timme sen när jag väl skulle hem  så var tågen inställda så fick sitta och vänta på tåget i 30 min. De är så HIMLA underbart med vintern..  Jag tror att jag håller på att få tillbaks min magkatar för jag har jätte ont i magen hela tiden. Usch just nu är bara allt skit. Jag mår inge bra, Patrik är sjuk och så går skolan helt åt skogen. Detta år har verkligen inte börja någe bra men jag hoppas att det slutar bra iallafall. Nu måste jag ta och plugga psykologi för har psykologi prov på Fredag. BYE BYE !

Av Mimmi Thiel - 1 februari 2010 21:47

Hej nu sitter jag här i min sköna säng och dricker en jätte god latte. Har nyss kommit hem ifrån min 2 timmars lång bugg lektion och jag är helt slut i bena. Hoppas att ni har haft en bra det har jag iallafall haft. Usch måste skriva ett tal till i morgon som ska handla om adoptioner. Det är ett bra ämne men just nu har jag varken glöden eller orken till att göra det.

 

Är du för eller emot adoption?

 

Jag är för adoptioner och jag tycker det är jätte bra att man kan kompromissa på det sättet som man gör när man väl adopterar ett barn. Man hjälper ett barn till att få en bra framtid men man hjälper också sig själv genom att få ett barn som man kanske har önskat att få i flera år. Jag beundrar min moster Camilla jätte mycket för hon har nyss adopterat en liten flicka på 5 år även fast hon redan har 3 barn. Så tycker jag att även fler familjer bör göra ! Om jag har det möjligeterna i framtiden kommer även jag försöka adoptera ett barn. För världens föräldrarlösa barn behöver verkligen ens hjälp.

 

  

Presentation


Välkommen till min hemsida!
Följ gärna mitt liv som fotograf.

Detta är min utrustning
Canon Eos 50D, Canon Eos 1000D

Objektiv 50mm,18-55mm,70-200mm

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards